Konferanse bilder online!

Sjuende internasjonale konferanse var en suksess og veldig velsignet! Senere i vårt magasin Kom og Se! nummer 3 skal vi skrive flere artikler om konferansen. Bilder er allerede tilgjengelig på: www.dmi2017.com/photo-album/.  

Kort nyhetene

Hastings far som satt i fengsel, er fri! I fjor sommer skrev vi om at Hastings Chailingwe som ikke kunne huske sin far Heyford. De møttes igjen da Hastings besøkte fengselet etter mange år. Neville Muir og Gunnar Dehli tok med Hastings til fengselet for at han skulle møte sin far. Møtet ble veldig emosjonelt.  … Leser mer »

7. DMIs Internasjonale konferanse

For første gang arrangerer Deaf Ministries International (Internasjonal Døvemisjon) 
sin konferanse i Europa og Norge. Konferansen har tidligere vært holdt i Afrika, Asia og Oceania. Hver tredje år skal DMI ha en internasjonale konferanse. Formålet er å bli kjent med hverandre, og med DMIs medarbeidere og DMIs givere. Samtidig gir konferansen mulighet til å få … Leser mer »

Daniel Njihia til Zambia

I slutten av mars reiste direktør for DMI Tanzania, Daniel Njihia til Zambia. Målet med reisen var å besøke Zambias kirker og snakke med kirkeledere om DMIs rolle og å avklare oppgaven til vår leder i Zambia, Lewis Nhkoma. Daniel Njihia var vår første misjonær i Afrika. Han har jobbet i mer enn 25 år … Leser mer »