Glimt fra en misjonsreise

Glimt fra en misjonsreise Av Gunnar Dehli I januar og februar var jeg på reise til fire land i Afrika: Uganda, DR Kongo, Burundi og Rwanda. Formålet med reisen var å drive ledelses- og organisasjonsutvikling, forkynne, holde work-shopper, spesielt om mikrofinans-prosjekter og besøke en del av skole- og arbeidslivs-prosjektene som er satt i gang. Jeg … Leser mer »

Kirkeåpning i Pintaw Oo

Av Matthijs Terpstra Etter å ha feiret Lills bursdag med familie og venner reiste Neville Muir til Myanmar. I løpet av en uke besøkte han flere steder hvor DMI jobber. For 19 år siden åpnet DMI sin første virksomhet for døve i Myanmar. Døvekirken «Immanuel Church of the Deaf» ble grunnlagt 21. februar 1999. Neville … Leser mer »

Vulkanutbrudd ved Ligao

Av Matthijs Terpstra I vårt digitale nyhetsbrev fra 25. januar skrev vi at skolen i Ligao er stengt på grunn av utbruddet av vulkanen Mayon. Kommunen hadde gitt ordre om at alle folk og forretninger i åtte kilometers avstands måtte evakuere umiddelbart. Elever, lærere og andre medarbeidere er nå trygt tilbake på skolen. Den var … Leser mer »

Malawi i full bevegelse

For få år siden kontaktet Elton Mukarangeya DMI og sa at han vil leve for å bringe Guds ord til døve. Deaf Action Malawi har hatt en enorm utvikling til nå. Vi håper og tror at det skal fortsette. Mange døve har lært Gud å kjenne etter at Elton begynte. Det siste året har døve … Leser mer »