Digitalt nyhetsbrev

Kjære venner og støttespillere! For første gang sender vi et digitalt nyhetsbrev uten å ha sendt ”Kom og Se!” i posten. Vi vil i fremtiden også prøve å holde dere oppdatert gjennom e-post. Forhåpentligvis blir det ikke for mye for dere!! ☺ Vi opplever at mange positive ting skjer med DMIs arbeid. Kontoret har en … Leser mer »

Bibellinje på Ål Folkehøyskole!

Ål Folkehøyskole får linje med fokus på kristen tro og livsutfoldelse. – Dette er noe vi har jobbet for en stund, og vi er glade for at det nå ser ut til å gå i orden, sier Matthijs Terpstra, leder for DMI Norge. Linjen heter «LIV» og det står for Livlyst, Identitet og Verdi. I … Leser mer »

Ny frivillige på kontoret!

Tarja Wroldsen blir ny frivillig på DMI Norges kontor. Tanja har tidligere vært engasjert i DMIs arbeid over hele verden en rekke ganger. Hun har blant annet besøkt DMIs prosjekter i Uganda, Kenya i Afrika og i Asia. Denne våren var hun på Filippinene og i Myanmar. For noen år siden skrev vi om henne … Leser mer »

Bønnetemaer

Du kan støtte DMIs arbeid ved å be for vår virksomhet over hele verden. Aktuelle bønntemaer: • Be om at Gud gjør økonomiske undre og sørge for at misjonsarbeidet blant døve kan fortsette på alle de ulike feltene. • Be for helse til Neville Muir, at han blir helt frisk igjen. • Be for Elton … Leser mer »