Av Lill Muir

Kondolanse-hilsen. Vår kjære fadderkoordinator Tove Selsø har mistet sønnen sin. Vi vil uttrykke vår dype medfølelse til Tove og familien.

 


Dåp i Rwanda

Pastorer og medarbeidere fra DMI Kenya reiste til Rwanda og Uganda og ga treningsseminar for medarbeidere i disse landene. Mens de var i Rwanda fikk de være med på dåp av åtte medlemmer fra en av døvemenighetene der. Siden har 13 døve til begynt på dåpsundervisning. Vi takker Gud for det som skjer blant døve i Rwanda!  

Døve i Syria

Våre to ledere, Nedal og Fadi, kom til Sør-Korea og fikk en pause fra krigs-tilstanden de lever under. De kom seg trygt ut og inn av Syria. Nå er de vel hjemme igjen hos sine kjære, begge er gift og har hver sin lille sønn. Det står stor respekt av disse to som står på sin post uansett forholdene. Så mange har flyktet fra landet. Utfordringene er store. Det er frykt for bombeangrep, landets økonomi er svak, sykdom sprer seg grunnet lite vann, og det er ustabil tilførsel av elektrisitet. De gjør sitt arbeid med glede og merker at Herren er med! De gleder seg over å få arbeide blant døve.

De tre siste månedene har Nedal og Fadi laget mat til døve barn to ganger i måneden. De fikk også midler til å holde sin 8. konferanse for døve i Syria. Neville Muir fikk hilse på alle via Skype! Alle var så glade for å kunne være med på denne samlingen. Flere døve har kommet til tro. Be for døve i Syria!