Av Lill Muir

I skrivende stund er det allerede blitt den 13. desember! Da er det bare 11 dager igjen til jul, til den store gledesfesten for Jesus, som ble født!

Mandag den 15. setter Neville og jeg oss på fly til Filippinene. Vi er bedt i bryllup til den ene av døtrene til lederne Jocelyn og Joshua Asuela som har grunnlagt og jobbet fram DMIs arbeid sør i landet. Vi kunne ikke få billetter hjem igjen før den 23. desember, og dermed måtte alt gjøres klart til jul før vi reiste.

Her hos oss er juletreet pyntet, og idag har vi duket til førjulssamling for omkring 30 døve og hørende venner og kjente som er knyttet til DMI. I dagens værvarsel fikk vi vite at det blir en fin sommerdag med 29 plussgrader. Vi har hatt det kjølig helt til nå, og så plutselig får vi sommervær som alle har ventet på!

Joda, vi bor fremdeles i “bakvendt-land”. Selv har jeg drømt om å komme tilbake til Norge om ikke så lenge. Men fra i sommer, da vi fikk beskjed om at Neville hadde fått blærekreft, er det blitt litt vanskeligere å planlegge. Vi er takknemlige for at alle behandlingene hans har gått veldig greit uten noe ubehag. Nå er det et lite opphold med den slags til utpå nyåret. Neville ser ut til å være i svært god form med like mye eller mer energi enn før… 🙂

Året 2014 ga oss minst to store gode begivenheter å se tilbake på, bryllupet til vår sønn Brent og hans Emma, og fødselen til Marley Lill, vårt sjette barnebarn. Alle gode ting er tre, sies det, og i oktober fikk vi oppleve å være tilbake i Sør-Korea, hvor DMI fikk sin begynnelse og hvor vi tilbrakte 13 år. Minnene fra konferansen lever vi på fremdeles!

Fellesskap, glede og enhet i ånd og sjel som vi opplevde der, er noe som løfter sinnet, gir pågangsmot, trøst og hjelp i livets skiftende skygger. Det er det vi ønsker for hver og en til jul. La Jesusbarnet i Krybben få førsteplass i hjerte og sinn!

 

GLEDELIG JUL og VELSIGNET NYTT ÅR!

 

Beste hilsen Neville, Lill og Ian.