MatthijsDøv medarbeider, Matthijs TerpstraStyret i DMI Norge har tatt sats og utvidet staben her i landet med en halv engasjement-stilling. I første omgang for et halvt år.Vi er veldig fornøyde med å få Matthijs Terpstra inn i stilling som kommunikasjons- og innsamlings-konsulent. Han er datamann og har mye kunnskap om å drive prosjekter og pengeinnsamlinger.
Matthijs forteller om seg selv:
– Jeg er 26 år gammel. Som dere ser, har jeg ikke et norsk navn. Jeg er fra Nederland, men for litt over et år siden giftet jeg meg med den vakreste jenta i Norge, Katrine. Nå bor vi i Oslo. Jeg har en kristen bakgrunn. Min far er en av lederne i en menighet i Groningen, Nederland. I den kirken har de også tegnspråk på møtene. Jeg vokste opp i et tegnspråk-miljø fordi vi er flere døve i vår familie. Jeg har en Bachelor i Business Management og IT fra Nederland. Fra før har jeg en deltidsjobb som prosjektleder i et prosjekt for døve i Etiopia med fokus på entreprenørskap. Det er på vegne av Respo Internasjonal, en Nederlandsk organisasjon som driver bistand overfor funksjonshemmede i Etiopia. Her i DMI Norge skal jeg blant annet fokusere på å bygge opp et nytt nettsted og mulighetene for å gjøre DMI mer kjent blant folk. Jeg ser frem til å jobbe for DMI Norge.