Av Lill Muir og Gunnar Dehli

Døve og hørende venner fra ulike land kom DMI samling i Fredrikstad Frikirke.

Den 29. september innbød misjonsforeningen Dorkas til DMI-samling i Fredrikstad Frikirke.

Lill har hørt til denne menigheten siden hun var barn.

Venner fra fjern og nær kom for å treffes og høre nytt om DMI.

 

Det var Tove Selsø, DMI Norges fadder-koordinator som ledet arrangementet. Forsamlingen fikk med seg både korsang og lysbilde-presentasjon av DMIs arbeid.

I ettertid fikk vi høre hvordan Gud hadde berørt folk den kvelden. Det fylte hjertene våre med glede og takk til Ham som gjør alt vel.

 

Takk til dere som kom!

Det betydde mye, ikke minst for Lill som skulle reise tilbake til Australia dagen etter. Siste kvelden hennes i Norge i denne omgangen, ble dermed et høydepunkt på et svært givende og berikende opphold i landet!

Sammen med to kollega-venner fra tiden på Den Norske skolen i Japan. Det var stor gjensynsglede da de møttes etter mange år!

Måneden i Norge kjentes som en festreise for Lill! Bare det å kunne få reise rundt i vårt vakre land og få treffe venner og kollegaer og få snakke norsk igjen, var en stor opplevelse! Noen hadde hun ikke sett på svært lenge!

Glede over å få treffe venner fra tenårene i Oslo igjen.Fra Lills barndom i Fredrikstad og videre oppvekst i Oslo, til de mange år med reising i inn- og ut-land, har hun fått det privilegiet å bli kjent med mange mennesker. Flere er personlige venner og også støttespillere for DMI. Lill takker for all gjestfrihet hos hver og en!