Av Lill Muir

Jeg hadde egentlig tenkt å komme til Norge i slutten av mai i år. Ulike forhold gjør imidlertid at jeg må skyve dette noe ut i tid. Planen nå er å komme i slutten av august og være i Norge til begynnelsen av oktober.

Det er snart ett år siden jeg var i Norge. Fjorårets opphold ga nye krefter, frimodighet og energi, og nå er det tid for “påfyll”. Takk til hver og en som gjorde den tiden så inspirerende! Det har kanskje noe med morsmålet å gjøre! Det å være tilbake på sitt hjemsted, i menigheten, treffe familie, slekt og venner opplever jeg veldig godt.

Jeg gleder meg til et nytt 1,5 måneders Norges-opphold fra slutten av august. Det er kanskje i seneste laget for flere av dere som driver og planlegger møte-virksomhet i deres sammenhenger, men om det finnes noen mulighet, tar jeg gjerne imot invitasjoner til å fortelle siste nytt fra DMI ved gudstjenester eller i mindre grupper. Jeg er ikke avhengig av å måtte tale til store forsamlinger.

Det er mulig å legge inn en besøks-bestilling ved å trykke på linken under. Her kan dere foreslå ulike datoer som passer for dere.

http://dminorge.mctmatter.com/index.php/677344/lang-nb

Dere kan også ta direkte kontakt med meg. 

Min e-post adresse: lill@deafmin.org

Mitt australske mobil-nr.:

+61 423 771 244.

Fra og med slutten av august kan dere bruke mitt norske mobilnummer: 930 67 664.