I dag deler vi en ny artikkel fra «Pastor Andrew». Den er oversatt av Eva Kinn He. Pastor Andrew var i Myanmar med Neville i fjor, og han skrev flere portretter av døve som går på eller jobber for skolen. Det han skriver er virkelig verdt å lese! (scroll videre for å lese artikkelen).

Også… vi har tidligere sendt ut en melding der vi fortalte at vår døveskole i Ligao var ødelagt av tyfonen Tisoy. Skolen trengte ca. USD 60.000 (kr. 535.000). Tidspunktet kunne ikke vært verre – rett etter juleaksjonen. Vi er takknemlige for at DMI har klart å samle inn nesten kr. 180.000 til gjenoppbygging av skolen så langt. Innsamlingen fortsetter. Jeg vil oppfordre dere til å vurdere muligheten for å støtte skolen ytterligere.

Støtten fra vår juleaksjon gikk til Liras yrkesskole for funksjonshemmede, foreldreløse og døve ungdommer i Nord-Uganda. Den var vellykket. Mer informasjon følger i vårt neste «Kom og Se» som kommer ut om noen uker. Bildet dere ser er av Dennis Dagkene med den nye skolebilen. Lånet på den er helt nedbetalt. Fantastisk!

Vennlig hilsen
Matthijs Terpstra