Hei fra Oslo!
Jeg håper alle våre lesere har hatt en fin jule- og nyttårsfeiring!
Her kommer de første oppdateringene fra DMI i det nye året. Denne måneden er begge lederne i DMI, Neville og Gunnar, på jobbreiser. Gunnar reiste til Afrika i går, der han skal besøke fire land på tre uker med DMIs leder i Kenya Josephat Mulongo; Burundi, Kongo, Rwanda og Uganda. Neville skal besøke Filippinene og Myanmar neste uke. Vær med å be om god helse og at alt går som planlagt på disse reisene.
I tillegg vil jeg oppfordre dere til å be for vår skole på Filippinene. I forrige uke fikk vi en kort e-post med dårlig nyhet fra Ligao. Våre døve elever der er evakuert på grunn av vulkanutbrudd i nærheten av skolen. Utbruddet er hjerteskjærende for bøndene som må se deres sesongsprodukter blir ødelagt av askeskyen.
Bildet til venstre ble tatt fra skolen på tirsdag, utsikten over skolens rismark. Vi forventer at det vil være en økonomisk byrde for skolen også, hvor frisk frukt, grønnsaker og ris er en del av den daglige kosten til elevene og medarbeiderne på skolen.

Lill fyller70 år. Bildet med hele familie.


Heldigvis har jeg også gode nyheter å dele med dere. Vi har fått herlige bilder fra Australia, fra Lills bursdag! Hun ble 70 år den 4. januar og hadde en fantastisk dag med familie og venner.
Jeg kan også fortelle at yrkesskolen i Nord-Uganda som vi skrev mye om i 2017, har fått nytt gulv og dermed har blitt godkjent av myndighetene. For at myndighetene skulle godkjenne skolen, trengte de et nytt gulv. Nå er både et gulv til 43.000 kroner og godkjenning på plass!
Rundt slutten av februar kan dere forvente at årets første nummer av «Kom og Se!» blir droppet i postkassene deres.
Vær velsignet!!
Matthijs