For første gang arrangerer Deaf Ministries International (Internasjonal Døvemisjon) 
sin konferanse i Europa og Norge.
Konferansen har tidligere vært holdt i Afrika, Asia og Oceania. Hver tredje år skal DMI ha en internasjonale konferanse.
Formålet er å bli kjent med hverandre, og med DMIs medarbeidere og DMIs givere. Samtidig gir konferansen mulighet til å få undervisning i Guds ord og bygge samarbeid mellom medarbeidere.
Det blir enormt spennende å gjennomføre konferansen her i Norge, på Fredtun Folkehøyskole i Stavern. Alle frivillige som er påmeldt for å hjelpe til på konferansen skal komme sammen 20. mai på folkehøyskole. DMI Norge takknemlig for at cirka 20 frivillige vil stille opp og hjelpe til.
Hvis du også vil hjelpe til med konferansesarbeidet, ta kontakt med info@dmi2017.com eller send en sms til +47 412 15 782 for mer informasjon.
«Norge i et nøtteskall»
Når DMIs konferanse fra 12. – 16. juni er ferdig, arrangerer DMI Norge i samarbeid med Ål Folkehøyskole en helg som heter «Norge i et Nøtteskall».
Konferansedeltakerne får en mulighet til å slappe av i et hyggelig område og ha det gøy med de andre konferansedeltakerne etter konferansen. Ål Folkehøyskole tilbyr turer til Bjørneparken, Bergsjø og ulike aktiviteter. 
De som vil, lam også slappe av etter konferansen. De får også muligheter til å bruke Ål Folkehøyskoles svømmebasseng og sauna.
Den som vil gi støtte til DMIs konferanse, kan betale inn til kontonr.: 
1202 57 79949. Merk gaven: «Konferanse». Vipps: send den til «DMI Conference» eller til nummer «87791». Merk gaven: «Konferanse».