Fadderstøtte til DMIs døveskoler?

Det handler ikke om hvor mye barna kan gi tilbake til samfunnet
Vi kan rett og slett bare gjøre det av kjærlighet.

«For det du har gjort imot en av disse mine minste….» ble det en gang sagt.

Og det står fremdeles ved lag.

LES MER

kr

VITNESBYRD

DMI har over 40 års misjonserfaring i utviklingsland.
Vi har mange vitnesbyrd og her vil vi gjerne dele noen av dem med dere!

 

Pastor Andrew: Gerald

Pastor Andrew: Gerald

Noen får en usedvanlig tøff start på livet.
Tenk litt på hva den værste starten på et barns liv kan være. Hvordan ville det livet se ut? Hvilke problemer ville det være? Hvordan ville det føles?

les mer
Pastor Andrew: Rhean

Pastor Andrew: Rhean

Rhean er ikke helt døv. Hun kan høre høye lyder, noe Neville og jeg er utrolig takknemlige for. De fire hundene til Albert og Kim bjeffer ofte høyt og lenge om natten og gjør oss gale. (Jeg tør ikke tenke på hva naboene føler!)

les mer
Pastor Andrew: Faith

Pastor Andrew: Faith

Ikke overraskende så syntes mange av vennene og de hun kjente at de blå øynene hennes var utrolig flotte og ville gjerne hatt en ‘lidelse’ som det. Men for Faith var det å ha blå øyne som å ha en synlig sykdom og hun ble flau hver gang noen så på øynene hennes.

les mer

Nyheter fra DMI

Julens budskap forandrer menneskers hjerter – igjen!

Julens budskap forandrer menneskers hjerter – igjen!

Endelig, etter to års pandemi-utsettelse kunne vi igjen samle døve i Kenya til Bibel-undervisning om Gud Fars kjærlighet. Den første uka i desember var vi 25 personer samlet på et konferansested i Nairobi som Frelsesarmeen driver. Både pastorer,...

les mer
Kom og Se! Nummer 4

Kom og Se! Nummer 4

DMIs Julegaveaksjon 2021: Bærekraftig hverdag for Lydia og andre unge døve Forandringer i DMI ledelsen Myanmar Filippinene – Internatet i Bacolod heter nå Bacolod Pensjonat Malawi – Bibelstudium med forviklinger DMI Japan – Gamle og nye ansikter...

les mer
Til minne om Neville

Til minne om Neville

Det er et år siden vår kjære grunnlegger av DMI, far og venn, Neville Muir døde. Som vi savner han! Vi savner hans kjærlighet for evangeliet og for tegnspråk, hans apostoliske gaver, hans fantastiske form for humor, hans medfølelse som ikke kjente...

les mer

Bønnetemaer

Du kan støtte DMIs arbeid ved å be for vår virksomhet i ulike deler av verden. Bønn er et veldig viktig verktøy i vårt arbeid. Vi er derfor svært takknemlige for alle bønner. Aktuelle bønntemaer:

• Takk Gud for hva Lill og Neville har bygget opp over mange år. Vi i DMI er takknemlige at arbeidet kan fortsettes selv om vi i DMI fortsatt savner Neville. Nå ber vi for Ian og Lill at de får erfare en velsignet jul med sin familie og venner uten Neville.

• Vi ber også for endringene i lederskapet i DMI. Vi takker for Gunnar og hans kjærlighet til Jesus, som han deler med døve. Takk for hans ledelse de siste to årene. Vi takker for Guds timing for å forberede og bringe men- nesker frem akkurat til rett tid. Vi ber for Andrew og Matthijs når de jobber sammen som et team for å sikre at visjonen til DMI fort- setter å være brennende i mange år fremover. Vi ber for Susi som styrer økonomien rundt støtten vi månedlig sender til feltene. Vi ber om visdom og veiledning for alle som har lederroller i DMI.

• Takk Gud at du alltid gir. På dette tidspunktet ber vi spesielt om tilførsel av midler for å dekke budsjettene til feltene for de neste månedene. Vi ber om at hjerter vil bli berørt til å gi slik at arbeidet til DMI ikke bare vil fortsette, men vil påvirke og forandre liv etter hvert som evangeliet blir delt.

DMI Norge

(Internasjonal Døvemisjon)

DMI Norge er en norsk stiftelse tilknyttet Deaf Ministries International (DMI). DMI er et internasjonalt felles-kristent misjonsnettverk blant døve.

Vi arbeider for å bedre døves livsvilkår i alle verdensdeler og bidrar til å styrke kristent arbeid blant døve i Norge.

DMI driver evangelisk arbeid og setter i gang ulike sosiale, økonomiske og pedagogiske tiltak som kan gi døve et positivt og menneskeverdig liv.

Vi er aktive i 19 land, hovedsaklig i Asia, Afrika og Midtøsten.