Gunnar fyller idag 65 år!

15. august

Den gode nyheten er at det i dag er bursdagen til Gunnar! I morgen reiser han til Kenya (16. august) for å holde en Guds Farshjerte-skole for døve evangelister fra Øst-Afrika. Jeg vil få takke ham for arbeidet det han gjør for DMI.

1. mars 2011 startet Gunnar å jobbe for DMI. Og vi alle har mistet oversikten over hvor mange ganger han har reist til feltene våre, tror jeg? Alle elsker ham og når jeg er i kontakt med folk fra feltene, spør de nesten alltid hvordan det går med Gunnar, når han igjen kommer og at jeg må sende hilsen til ham.

Gunnar: Mange klarer ikke å betale de 20 dollarene det koster (kost og losji) å delta og kanskje heller ikke bussbilletten. Mange klarer ikke å betale de 20 dollarene det koster (kost og losji) å delta og kanskje heller ikke bussbilletten. Alle gaver vil være til stor hjelp!

Jeg har spurt Gunnar om det var greit å skrive et nyhetsbrev om hans bursdag og hvilket formål han ønsker å ha, hvis folk vil gi en gave i forbindelse med bursdagen hans. Han ønsket spesielt penger til å hjelpe alle de fattige evangelistene våre som nå ønsker å få være med på samlingen han skal ha i Kenya neste uke. Mange klarer ikke å betale de 20 dollarene det koster (kost og losji) å delta og kanskje heller ikke bussbilletten. Alle gaver vil være til stor hjelp!

Vil du bidra med en bursdagsgave til Gunnars sitt ønske-formål?

Vær velsignet
Matthijs Terpstra

 

kr