Lill ble 75 år i januar.  Dagen ble feiret med både slekt og venner.  Vi har gleden av å dele noen av bildene fra feiringen.  Januar i 2023 ble en måned å merke seg i familien Muir. Lill nådde en milepel i sitt liv, og i samme måned fikk hun og vi alle den gledelige meldingen om at Neville var tildelt «Order of Australia» etter sin død.  Neville og Lill hadde et gjestfritt og åpent hjem der mennesker med ulik kulturbakgrunn og språk kjente seg hjertelig velkommen. Vi vet at det er mange i Norge som har hatt innholdsrike møter med Lill og Neville i årenes løp. Mange har knyttet vennskapsbånd som har vart livet ut. Vi synes det er på sin plass å gi ekstra fokus på den flotte familien til Lill og Neville i dette nummeret av Kom og se. La oss sammen glede oss over hvordan det spirer etter dem i deres egen familie, på samme måte som vi opplever det i den store DMI-familien.

DMI Norge sendte blomsterhilsen med gratulasjoner til Lills 75årsdag

Jennifer Reed og Susan Shannon med Lill. Jennifer og Susan har arbeidet som frivillige i DMI ved kontoret i Australia, og har også besøkt Norge.

Lill Muir, grunnlegger av DMI, 75 år i 2023

Sommerlige forhold i Australia under 75årsfeiringen den 4. januar.

Det «blomstrer» i kjølevannet etter Lill og Neville, både i den store DMI-familien, men også i deres egen familie. Lill er her med sine fire sønner, tre svigerdøtre og 10 barnebarn:

Bakerst fra venstre: Erik, David, Ruthie, Noelle (17), Rebecca, Elissa (15), Asher (14), Emma, Brent

2dre rekke fra venstre: Ian, Lill, Marley (8), Alec (12), Tobias (9), Lydia (1)

Fremst fra venstre: Jack (6), Daniel (7), Josiah (5)