Godt nytt år!

Vi har hatt en flott start på det nye året og er spent på hvilke planer Gud har for oss dette året.

Jeg ser fram til å bli ferdig med cellegiftbehandlingen og komme tilbake i full jobb. Jeg har nylig avsluttet andre runde med behandling og føler meg som en kreftpasient fordi jeg har begynt å miste håret.

Men jeg hadde jo ikke så mye i utgangspunktet, så det er ikke så stort tap. Jeg har klart meg bra og har vært i stand til å arbeide mesteparten av tiden. Men jeg følger legens ordre og tar det med ro. Gjennom den første runden med behandling hadde jeg veldig lyst på pommes frites, denne gangen har det gått på te, ost og kjeks.
Vi er glade for å kunne fortelle at Ian, sønnen vår, også er bedre, han er tilbake på jobb, og selv om han må ta ganske mye medisiner, så har han det bra. Vi håper at medisinene kan reduseres ganske snart.

Det står bra til med Lill også. Det er flott nå som Ian ikke er helt i form og jeg ikke er 100 prosent. Gud er god og vi klarer oss veldig bra.

Jeg regner med at min kapasitet vil være begrenset til slutten av april, men kan delta på møter lokalt mellom behandlinger. Imidlertid kan jeg foreløpig ikke gjøre noen utenlandsturer!

Lill og jeg takker for alle bønner.
Gud velsigne dere,
Neville og Lill