Kjære venner,

Jeg ber om unnskyldning for at mine planlagte oppdateringer har uteblitt. Har det virkelig gått 4 uker?

Vi er alle påvirket av viruset som sveiper over verden. Vi strever med å følge våre helsemyndigheters anbefalinger om hygiene og sikkerhet og foretrekker å jobbe hjemmefra i størst mulig grad.

Den personen dette er viktigst for er Neville. De siste ukene har han nesten hver dag kjørt til kontoret for å holde seg oppdatert. Dette gir ham også en følelse av en normal arbeidssituasjon.

Neville vil aldri gå glipp av en bursdagsfeiring på kontoret, særlig ikke der en Pavlova er med! Vi har googlet og funnet at hverken Australia eller New Zealand kan skryte av den første Pavlova!

Håndtering av smerte er en vedvarende situasjon. De smertelindrende medisinene fører med seg at Neville er delvis slått ut om morgenen. Bortsett fra det er han «OK». Likevel plages han av vekslende smerter i nedre del av ryggen og hofter. Moderne hjelpemidler som gåstol, samt et utvalg av støtteapparater letter litt når smertene kommer.

Den andre av tre kjemoterapi behandlinger er planlagt neste torsdag (1. april). Denne etterfølges av blodprøver og besøk hos onkologen. En vurdering gjøres etter den tredje behandlingen. Dersom resultatene viser positive tegn, vil man forsøke flere kjemoterapi-behandlinger.

Reiser til andre deler av Australia for å besøke venner står fremdeles på dagsorden.Storfamilien Muir kjenner stadig på støtten gjennom deres bønner.

Varme hilsener
Brenda Clearwater
Kontormedarbeider
DMI Australia