Kjære lesere

Vi er glade for å kunne sende dere en ny utgave av «Kom og Se!», for andre gang i år, med mange gledelige nyheter. Vi vil presentere flere enkelt-personer i DMI-arbeidet for dere. En av dem er Pablo, DMI Norges nye regnskapsfører som nå letter den daglige driften i DMI. Han forteller om seg selv i dette nummeret.
DMI skal ha en bibellinje i samarbeid med Ål Folkehøyskole for døve, kalt «LIV-linja». Den skulle egentlig starte i august, men innreiserestriksjoner til Norge nå under pandemien, gjør at vi utsetter den til januar 2022.

Kenyaneren Ruth, datteren til vår misjonær i Tanzania, Daniel Njihia, har bodd i Norge i over fem år. Her har hun studert ledelse og teologi. Hun vil være hovedansvarlig for linjen på Ål. Vårt styremedlem Brita Skogly Kraglund har intervjuet henne, samt skrevet en artikkel om faren hennes, som for tiden sliter med å få ny arbeidstillatelse i Tanzania.

Sist, men ikke minst, vil vi presentere DMIs nye nasjonale koordinator i Australia, Andrew. Han har også et voksende ansvar i det internasjonale arbeidet, samtidig som han utvikler og har god kontroll over DMI-arbeidet i Australia.

Vi sender også jevnlig ut digitale nyhetsbrev. DMI bruker denne kanalen mest for kampanjer der det er behov som haster. Om du ønsker å følge med og få digitale nyhetsbrev, kan du sende en SMS til +47 412 15 782 med e-postadressen din. Da vil du bli lagt til i listen vår.

I dette nummeret av «Kom og Se!» tar vi også et dypdykk inn i noe av misjons-arbeidet blant døve i Tanzania og Uganda. Koronaen stopper ikke vårt arbeid, til tross for de begrensingene viruset medfører.

1 Peter 5:7 NB
Og kast all deres bekymring på ham, for han har omsorg for dere.

Vær velsignet
Matthijs Terpstra
daglig leder

Last ned bladet her.