Hver dag kommer det mange ulike meldinger fra feltene våre til oss på kontoret i Norge, både forespørsler om økonomisk støtte og oppdateringer om ulike aktiviteter. Her noen glimt!

17. mai feiring i Australia
Lill og Neville gikk i 17.mai-tog sammen med andre no rske i Australia. Resten av familien Muir deltok også – både barn og barnebarn. Det er veldig morsomt å se Lill med Østfoldbunad og Neville med norsk lusekofte! Vi nyter bildene de har sendt oss og vil gjerne dele dem med dere.

Kongo
Her et bilde (til høyre) av trillingene til vår evangelist Katembo Paluku i Butembo, DR Kongo.
Barna er nå litt over to år gamle. Katembo får noe støtte hver måned fra DMI til disse barna. Ved siden av jobb som evangelist selger han bananer for å få ekstra inntekter.

Syria
I juni vil vi ha mulighet til å holde en leir for døve i Sednayah for døve fra Damaskus og Homs. Disse leirene gir en fantastisk tid til å å være sammen. Her kan vi trøste og lære døve mennesker som har blitt utsatt for så mye i krig og har opplevd ekstremt stress. Ca. 17.500 kr. vil gjøre det mulig for minst 40 døve å delta på leiren. Vi har allerede fått 5.000 kr., men det mangler fremdeles 12.500 kr. Kan du hjelpe?
Merk gaven med: «Syria leir»

Uganda
Eria Kakuma er vår evangelist i byen Jinja i Øst-Uganda. Han får et mindre beløp i støtte fra DMI hver måned.
Hans kone er blitt syk. De oppsøkte flere sykehus, men ingen kunne hjelpe henne. Tilstanden hennes ble etter hvert veldig dårlig. Til slutt har hun fått hjelp ved Masaka sykehus.
Eria skrev en bønn om hjelp til oss: ”Redd livet hennes, fordi hun er alt for meg!” Sykehusregningene har kommet på 500 dollar (kr. 4.500), pluss medisin kostnader. Det er ikke mye etter vestlig standard, men en formue for ham.
Hvis du er i stand til å hjelpe til med å betale regningen, ville det være fantastisk!
Merk gaven med: «Eria Kakuma»