For få år siden kontaktet Elton Mukarangeya DMI og sa at han vil leve for å bringe Guds ord til døve. Deaf Action Malawi har hatt en enorm utvikling til nå. Vi håper og tror at det skal fortsette.
    Mange døve har lært Gud å kjenne etter at Elton begynte. Det siste året har døve og funksjonshemmede også hatt muligheter til å utvikle yrkeferdigheter. I fjor i juni åpnet Elton en yrkesskole for døve og funksjonshemmede.
    Elton forventer å kunne åpne et internat ved siden av yrkesskolen så snart som mulig slik at elever som ikke bor i nærheten kan overnatte og følge yrkesutdanning kontinuerlig. Bygget blir også brukt for å gi tegnspråkopplæring. Eltons kone har ansvaret for å undervise i tegnspråk for de som har kontakt med døve mennesker og vil lære språket deres.
    Nå bygges det en ny kirke for døve i en by kalt Chiwembe, noen kjøretimer fra regions-hovedstaden Blantyre. Men alt går ikke etter planen. Elton skrev om kirken i Chiwembe: «Løft våre brødre og søstre i bønner for å få bølgeblikk-plater til denne kirkebygningen før regnet ødelegger bygningen fullstendig. Gras-taket blåste bort av kraftig vind. Med støtte fra andre har vi fått finansiert bære-stokkene i taket, snekkerkostnadene og transportutgiftene. Nå trenger vi bølgeblikk-plater, ståltråd og spiker for taket. Alle gaver vil være en velsigne for oss og til ære for Gud.».
    De som ønsker å gi en gave til kirken kan overføre penger til 7877.08.35983. Merk gaven «Chiwembes kirke».