Min helsetilstand gjør at jeg har følt det nødvendig å ta noen avgjørelser for å forberede tiden som ligger foran. Akkurat nå er tilstanden faktisk veldig god. Den siste beinskanningen og CT skanningen viste at svulstene i lymfeknutene ikke hadde blitt større og de i skjelettet faktisk hadde minsket og noen hadde til og med blitt borte. Cellegiften jeg får synes å hjelpe. Onkologen syns dette var svært oppløftende, men ikke så oppløftende som det var for meg! Jeg får også hormonsprøyter og en sprøyte som skal styrke beina for å hindre kreften å nå inn i margen.

Tross dette er ikke prognosene mine så gode, så jeg har besluttet å trekke meg som internasjonal leder for DMI/DA og overlate tøylene til Gunnar. Alt er nå lagt til rette dersom jeg plutselig skulle bli sykere og det blir vanskelig å fungere. Hva skal jeg gjøre nå? Vel, jeg er ikke helt sikker. Jeg har IKKE trukket meg fra DMI og jeg har blitt bedt om å fortsatt sitte i styret, både det australske og det internasjonale. Så jeg kommer vel til å fortsette som nå, men uten tittel!

Jeg går på kontoret nesten hver dag og jeg er klar til å gjøre alt det de ansatte på kontoret ber meg om. Jeg fortsetter å skrive til givere og støttespillere og besøker de jeg klarer å besøke. Jeg skriver til arbeiderne våre og oppmuntrer der jeg kan. Jeg er på jakt etter nye støttespillere. Når det er mulig vil jeg fortsette med taleoppdrag, skrive deler av nyhetsbrev, bruke min erfaring fra tidligere, bruke gamle kontakter og være behjelpelig med å forklare når andre ikke vet bakgrunnen for hvorfor vi gjør ting på en spesiell måte. Jeg tenker at jeg vil gjøre alt jeg blir bedt om å gjøre.

Neville & AndrewAndrew Miller fra Sydney er ansatt som koordinator i hele Australia. Andrew hadde akkurat begynt å arbeide som vår representant i Sydney-området da vi spurte han om å arbeide for oss i en fast deltidsstilling som koordinator i Australia. Andrew er forfatteren av bloggene som mange av dere har lest og satt pris på en lang stund nå. Dersom du ikke har lest disse bloggene, så finner du dem på websiden vår (engelsk / norsk).

Andrew har vært involvert i DMI i mange år som styremedlem og som generøs giver sammen med sin familie. Han har eid og drevet en språkskole i Japan og har vært pastor i en internasjonal menighet der, inntil han returnerte til Australia nylig. Vi er svært glade for å få Andrew med på laget og ser fram til det han vil bidra med og hans visdom i tiden framover. Andrew er tilgjengelig for taleoppdrag hos alle som ønsker besøk.

Takk for forståelse og bønner. Jeg vil fortsette med å tjene Herren så lenge Han gir meg styrke, men jeg vil trekke meg gradvis tilbake ettersom tiden går.

Gud velsigne dere,
Neville & Lill
– oversatt av Eva Kinn He

Etter at Neville skrev denne meldingen har han igjen måttet ha et et opphold på sykehuset. Han trenger fremdeles våre bønner. Det internasjonale styret i DMI har utnevnt Gunnar Dehli til ny internasjonal direktør i DMI og Matthijs Terpstra som hans stedfortreder.