Papy trenger hjelp!

I mai var jeg med på å innsette Papy Muteberwa som pastor i en stor døve-menighet i Goma, Kongo. Det var stor fest og jubel over at endelig hadde menigheten fått en døv pastor, kanskje den eneste døve pastoren i hele Den Demokratiske Republikken Kongo. Papy ble gift for 2-3 år siden og de har fått en sønn på 1-2 år.

Helsen til Papy er imidlertid ikke god. Han hadde Tuberkulose for noen år siden. Han ble bra av den, men i løpet a de siste par månedene er det blitt tydelig at han ikke er frisk. Da jeg traff han ingen i august var han blitt svært tynn, han hadde gjentatte smerte-anfall i mage-bryst-regionen.

Om du ønsker å overføre støtten din, vår bankkonto: 7877.0835.983

Merk gaven med: «Papy»

Han fikk stadige hosteanfall som ofte resulterte i at han spyttet blod. Jeg sa at han måtte bli skikkelig diagnostisert på et kvalifisert sykehus, gjerne få tatt en MR av lunge-mage-regionen. Det viser seg at de ikke har slike fasiliteter der han bor, så nå har han reist til Kigali, hovedstaden i Rwanda for å bli undersøkt. Dette koster ham $500 (ca. kr. 4.500), penger han ikke har. Jeg har sagt at vi vil prøve å støtte han. Vi vet ikke hva behandling og medisiner videre vil koste.

Vil noen av dere som leser dett være med og hjelpe ham? Her trengs både bønn og penger.

Her kan du gi en gave til Papy!

kr